Éjszaka útlezárás lesz a Gödöllői úton, kerülni kell, ha arra jársz

Ma, augusztus 7-én éjszaka sem lehet áthajtani a Gödöllői úton az M2-es autóút felüljárója alatt, mert az utat mindkét oldalról lezárják – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.  A hídgerendák beemelése miatt ugyanis a tegnapihoz hasonlóan ezúttal is éjszakai munkavégzésre és ideiglenes forgalmi változásokra kell számítani.

A Vác déli forgalmi csomópontjának környezetében megvalósuló új híd építése látványos szakaszba ért, most emelik be a hídgerendákat. A jelenleg zajló kivitelezési szakaszban többek között egy új fejlesztésű hídon dolgoznak Vác déli csomópontja közelében, mely a Gödöllői út és a vasútvonal felett vezet át – írja a nif.hu.

A munkálatokat biztonsági okokból csak a Gödöllői útnak az M2 gyorsforgalmi út alatti szakaszára vonatkozó teljes útzár mellett tudják elvégezni, ezért várhatóan ma is 23 órától másnap reggel 4:30-ig a forgalmat ideiglenesen átterelik a 2. sz. főút – Vác, Külső Rádi út – Vácduka, Kossuth Lajos út útvonalra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A munkálatok az M2 autóútra történő felhajtást Vác felől Budapest felé, illetve Gödöllő felől az országhatár felé nem befolyásolják. A beruházásnak köszönhetően 2019 őszétől 2×2 sávon, 110 km/h sebességgel haladhatnak majd a közlekedők a teljes Budapest-Vác szakaszon. A fejlesztés uniós és hazai forrás felhasználásával a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments