Levél a polgármesternek: “ilyen szemetes belvárost már rég láttunk”

“Végigsétáltunk a Váci Vigalom területén vasárnap délelőtt. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy ilyen szemetes és mocskos belvárost rég láttunk. Minden utcai szemetes csurig tele. A szél mindenfelé vitte a szemetet. A püspöki palota előtti buszmegállónál a járdán bokáig állt a szemét” – írta valaki névtelenül a polgármesternek.

Fördős Attila a városháza honlapján, A polgármester válaszol című rovatban így reagált: “A terület folyamatos bejárása ellenére is előfordulhatott egyes helyszíneken átmeneti rendezetlenség, melyet ön tapasztalt meg. Igyekszünk minden évben a szervezettségen javítani, ezért a Váci Világi Vigalomra évről-évre egyre magasabb számban jönnek látogatók, ami részben a szolgáltatások biztosításában résztvevő személyzet munkájának az elismerése is.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Vasárnapi hulladékmentes karácsonyi vásár lesz

A városvezető hozzátette: a Váci Hulladékgazdálkodási Kft időben, minden reggel 7 órakor elszállította (lecserélték a telit üresre) az előzőleg kihelyezett hulladéktároló edényzetet. A múlt évi 60 köbméter szemét helyett ebben az évben 150 köbméternyit szállítottak el.

A hulladékok összegyűjtése a Váci Világi Vigalom mindhárom napjára meg volt szervezve. Ahogyan minden évben, az összes helyszín fel lett osztva takarításért felelős szervezetre, egyes területeket a Váci Városfejlesztő Kft, míg másokat a  a rendezvényszervező által megbízott vállalkozó takarított.

A városi cég részéről egy sofőr és hat takarító végezte a kézi szemetesek ürítését, a területek takarítását a munkaidő alatt folyamatosan. A munkaidő hajnali 5 órától 17:20-ig tartott – derül a polgármesteri válaszból. (fotó: Váci Városfejlesztő Kft)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Azonnal kijavították a vakolatot a rendelőintézetben

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!