Tornázz együtt a Duna-parton és segíts a gyerekeknek

Augusztus 31-re, péntek 18.30-ra hirdette meg  Dobák Tamara edző az idei jótékonysági deepWORK-bodyART tornát. A helyszín ezúttal is a Duna-parti József Attila sétány, a játszótér mögötti vagy melletti terület. Most a Cházár András Szakiskola speciális nevelési igényű (SNI-s) sérült tanulóinak szervezi a gyűjtést.

Zöld fű, friss levegő, naplemente, deepWORK-bodyART, a végén élő gitárszó… (Igen! Jön Hunor is!)
“Csak ennyi… ” Na jó, egye fene lesz limonádé is és természetesen testi-lelki feltöltődés is, és egy nagyon klassz csapat is, és… – ígéri Dobák Tamara.

„Ha már ismered ezeket a mozgásformákat, nem kell különösebben részleteznem, milyen csodálatos érzés egy ilyen órán részt venni. Ha pedig még nem ismered, nos, akkor sem részletezem. Mert szinte lehetetlen vállalkozás szavakba önteni „Puding próbája az evés!” Ki kell próbálnod, át kell élned ezt az élményt, hogy legyen róla elképzelésed. Itt a nagyszerű lehetőség!

Az órát szeretettel ajánlom KEZDŐKNEK, ÚJRAKEZDŐKNEK, HALADÓKNAK, PROFIKNAK, FANATIKUS deepWORK és bodyART RAJONGÓKNAK, MINDENKINEK.

Az óra javasolt részvételi díja lehetőségedhez mérten és a szíved szerint 1000-2000 Ft körüli összeg, amit teljes egészében a Cházár András Szakiskola speciális nevelési igényű (SNI-s) sérült tanulói kapnak. Az eseményen velünk lesznek az iskola képviselői is.

Miért pont ezeket a gyermekeket támogatjuk? Tavaly jártam náluk, és az iskola udvarán tartottam nekik egy tornát… Huh… nagyon megérintő volt… szinte tapintani lehetett a felőlük áradó szeretetet… Akkor határoztam el, hogy valamikor egy eseményt mindenképpen nekik szeretnék felajánlani – A TI SEGÍTSÉGETEKKEL.”

Az órán természetesen ingyen is részt lehet venni – írja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Mit kell vinni? Elsősorban természetesen a lendületedet,  jókedvedet, energiát, matracot (polifoam, jógamatrac…), törölközőt, innivalót, bár ez mezítlábas óra, a biztonság kedvéért olyan cipőt, amit szükség esetén óra közben fel lehet venni, pulcsi (pokróc, törölköző), hogy a relax alatt magadra tudd teríteni.

Szeretettel vár mindenkit Dobák Tamara! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments