Váci lányok figyelem: újból feltűnt egy terepjárós férfi, aki pénzt ígér

Akarsz-e pénzt keresni? – ezt kérdezte egy tizenéves lánytól egy férfi Dunakeszin. Előtte egy piros autóval követte, megvárta, amíg egyedül lesz és ezután szólította meg. Több lányt is követett, az interneten figyelmeztetik a fiatalokat, hogy vigyázzanak. Egy kriminológus szerint talán meglepő, de az ilyen aberrált emberek a legtöbb esetben jól szituáltak, családosak – állítja a TV2 riportja.

Korábban Vácott is volt hasonló eset – legalábbis a közösségi médiában elterjedt információk szerint. A rendőrség ugyan foglalkozott az üggyel, de hogy a nyomozás miként zárult, arról nincs hivatalos információ.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Baleset az M2-esen: szalagkorlátnak ütközött egy autó

A két éve történt eset során 1000 eurót ajánlott fejenként két váci lánynak egy román férfi, ha vele töltik az estét – ezt állították akkor a lányok. Azt mondták, egy fekete terepjáróból szállt ki a férfi. A lányok visszautasították, ekkor a férfi szerintük azt mondta nekik, hogy nem baj, hamarosan visszamegy és magával viszi őket, ha akarják, ha nem. A lányok azonnal hívták a rendőröket, akik igazoltatták, de elengedték a két férfit.

A pszichológus szerint a dunakeszi eset figyelmeztető, betegségről lehet szó. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!