A pótdíj megfizetése helyett megütötte a jegyellenőrt

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Egy férfi ugyanis megütötte a kalauzt a váci vonaton. Az is lehet, hogy a tettes városunkban él.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 20-án reggel egy Budapest és Szob között közlekedő személyvonaton a jegyellenőr egy férfi menetjegyét ellenőrizte, amelynek során az utast pótdíjfizetésre szólította fel a menetjegy érvénytelensége okán. A férfi erre nem volt hajlandó, majd az ellenőrt egy alkalommal megütötte, továbbá a Dunakeszi-Gyártelep megállóhelynél leszállva, a peronról ismét bántalmazta a sértettet – írja a police.hu.

A keresett személy körülbelül 190 cm magas, kopasz, erős testalkatú, szemüveges, 30-40 év körüli életkorú férfi, akiről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható személyt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments