A Richteren nem múlik, hogy több baba szülessen: jön az új termék

Egy Egyesült Királyságban bejegyzett vállalattal kötött megállapodást a Richter, s egy új női termékenységet elősegítő terméket forgalmaznak 2019-től az EU-ban. A Richter Gedeon Nyrt. bejelentette, hogy licensz és forgalmazási megállapodást kötött az L.D. Collins & Co. Limiteddel a Cyclogest hüvelykúp európai forgalmazására.

A Cyclogest egy női termékenységet elősegítő termék, hatóanyaga a progesterone, egy természetes módon előforduló progesztogén, ami elengedhetetlenül szükséges a terhesség kialakulásához és megtartásához.

A Richter a terméket az Európai Unió 27 országában forgalmazza majd. A készítmény már megkapta a forgalomba hozatali engedélyeket ezekben az országokban. Az engedélyek tulajdonosának átjelentését követően, a Richter a terméket várhatóan 2019 első felétől vezeti be a piacra – írja a Privátbankár.

„Úgy értékeljük, hogy a Cyclogest hasznos kiegészítése lehet a már meglévő, a női fertilitást elősegítő termékkörünknek. A gyógyszeripar felelős szereplőjeként tisztában vagyunk a női reprodukciós képesség jelentőségével, és elköteleztük magunkat, hogy ezt az igényt a gyógyszeripar oldaláról támogatjuk.” – mondta Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója a társaság közleménye szerint. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments