A legifjabbak, Eötvös Lorienn és Larissa is felléptek

Az Eötvös Cirkusz Magyarország legrégebbi vándorcirkusza. Közel 100 éve minden évben más-más produkcióval kel útra, idén a Tradíciók és generációk címet kapta műsoruk, amely hozzánk, Vác városába a Vásártérre is eljutott és több előadással is megörvendeztetett minket.

A cirkuszi előadás keretében az állatoknak is fontos szerepük van, nincs ez másképp Eötvöséknél sem, akik többek között kis kutyákkal, háziállatokkal, tigrisekkel, oroszlánokkal, tevékkel és elefántokkal érkeztek Vácra. A műsorszámaikból a család sem maradhat ki, így mind a négy generáció tagjai színpadra léptek.

Az előadás igen színvonalas, látványos elemekben gazdag, így bármely korosztály számára ajánlott. A humorról a világhírű portugál bohóc, Joy Costa gondoskodott. A legizgalmasabb produkciót a mexikói Victor Guillaumintól láthatta a közönség tigriseivel, oroszlánjaival, valamint Andrea Navratilovatól a lélegzetelállító légtornász mutatványaival.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Nem utolsósorban a legifjabb generáció, Eötvös Lorienn és Eötvös Larissa is porondra lépett. A két órás előadást egy 15 perces szünet szakította meg, amikor a gyerekeknek lehetőségük nyílt a fellépő állatokkal való közös fotók elkészítésére.

Reméljük mihamarabb újra találkozhatunk kis városunkban az Eötvös társulattal. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments