A Vácról közös megegyezéssel távozott tréner a Veszprém kispadján

Pérez Carlos lett a Veszprém másodedzője. A 47 éves, kubai születésű Pérez szerepvállalásáról Gulyás István megbízott vezetőedző beszélt a Veszprém Megyei Napló elmúlt heti csütörtöki számában. A magyar szakember korábban a váciak edzője is volt.

„Úgy készülünk, hogy ezen a héten segítünk kilábalni a csapatnak az edzőmenesztés és az eredménytelenség után kialakult helyzetből” – nyilatkozta Gulyás.

A korábbi 84-szeres válogatott irányító számára nem újdonság a felnőttekkel való munka, hiszen Ausztriában és Kuvaitban is irányított csapatot, majd a Dunaújváros, a Vác és a Gyöngyös trénere volt. Veszprémbe a tavalyi szezonban tért vissza, és a klub utánpótlásában vállalt munkát.

Gulyás István a 2012/2013-as szezonban a Váci NKSE vezetőedzője volt, míg aztán 2013 március végén „közös megegyezéssel” távozott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Az előző vezetőedzőt, a svéd Ljubomir Vranjest hétfőn felmentették a munkavégzés alól a gyenge eredmények miatt. A megbízott edző elárulta, hogy Vranjes időszakában hetente csupán négy edzése volt a csapatnak, ezt ő kettővel növelte. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments