Megjött egy hidegfront, de lesz még szép napos idő!

Már tegnap este feltámadt a szél a városban és környékén, s ez jelezte, változás várható az eddigi kellemes, napos őszi időjárásban. Az Időkép előrejelzése szerint szerdán erős hidegfront vonul át fölöttünk esővel, záporokkal, északkeleten, keleten néhol akár egy-egy zivatar is lehet, majd délutánra észak-északkelet felől egyre nagyobb területen csökken a felhőzet.  A nyugati, majd északnyugatira forduló szél erős, viharos lesz. Napközben a front előtt délnyugaton még 17-20 fok lehet, máshol 9-16 fokot mérhetünk.

Csütörtökön nyugat felől erősen megnövekszik, majd délután felszakadozik a felhőzet. Elszórtan várható kisebb eső, zápor. A nyugati, délnyugati szél többfelé élénk, erős lesz. Hajnalra -1, +7 fokig hűl a levegő, délután 10-17 fok várható, keleten lesz hűvösebb.

Pénteken élénk déli-délnyugati széllel, több-kevesebb napsütéssel melegszik az idő, délután 15-20 fok valószínű. Időnként ugyan több lehet a felhő, de csapadék egészen estig nem valószínű.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Visszatérhet Petrovics László Nagymaros élére

A hét végén előreláthatólag gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé, több alkalommal is kialakulhat eső, zápor, néhol kis eséllyel akár egy-egy zivatar is. Erős, helyenként viharos lesz a délies szél. Jelentősen megenyhülnek az éjszakák, napközben pedig több helyen is 20 fok fölé melegszik a levegő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments