Egy Vácott ülő elítélt vezetheti nyomra a rendőröket?

A legizgalmasabb krimibe illő történettel állt elő egy jelenleg a börtönben ülő rab VV Fanni holttestének eltüntetésével kapcsolatban. Valószínűleg igazat mondhat, mert a rendőrség többször kihallgatta a Vácott raboskodó férfit – írja a Bors.

Rengeteg teória látott már napvilágot Novozánszki Fanni rejtélyes eltűnéséről, meggyilkolásáról. A rendőrség decemberben közölte a szülőkkel, 99 százalék, hogy a lányuk már nem él, majd soha nem látott erőkkel kezdték felkutatni a holttestét.

Egy év elteltével a napokban, egy titokzatos tanú tűnt fel, akinél már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is járt. A váci börtönben ülő rab ugyanis azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy Fannit meggyilkolták, és azt is, hogy miért nem találják egy éve a holttestét. G. Péter elmondása szerint jól ismerte Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nemcsak pénzt, hanem bűncselekményből származó tárgyakat is elfogadott a kábítószerért cserébe a váci férfi

G. Péter állítását a hatóságok is komolyan veszik, ugyanis a nyomozók többször is kint jártak a váci börtönben és meghallgatták a mondandóját. A csalás miatt bebörtönzött férfi szerint Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek, egész pontosan elégetnek bárkit.

A férfi biztos benne, hogy a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék. Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg.

– A rab elmondta, hogy ez a társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér – magyarázta a Borsnak dr. Lichy József. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a holttesteket ezer fokon égetik el. A hamvakat pedig könnyű eltüntetni. – Sajnos, neveket, címeket nem tudott mondani a tanú, így hivatalosan is lezárult a meghallgatása – tette hozzá a Novozánszki család ügyvédje. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments