Foci: egy döntetlen, aminek nagyon kell örülnünk

Mondhatnánk, hogy igazságos döntetlen született a tegnapi váci NB II-es meccsen. Az igazság az, hogy a tabellán a dobogós helyek közelében álló Kaposvár a végén bosszankodhatott, hogy nem rúgott gólt, mi meg örülhettünk, hogy nem kaptunk:  Vác FC – Kaposvári Rákóczi FC 0–0.

Az első félidőben rendszerin szép lassan haladt a labda a mezőnyben, igazán szemre való futballt nem nagyon láthatott a közönség. A második játékrészben aztán megváltozott a játék képe, a vendég klub a megyei napilap tudósítása szerint ekkor felgyorsította a játékot.

Rögtön az első percekben Dlusztus András fejesét védte bravúrral Pogacsics Krisztián, majd a másik oldalon Nagy Richárd lövését fogta Halasi Péter. Egy óra elteltével az aktívan futballozó, korábban Vácon is játszó Nagy Richárd esett el a büntetőterületen belül, a labda Bíró Dominik elé került, aki kevéssel mellé lőtt, a tizenegyes pedig elmaradt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

Ezt követően ismét Nagy Richárd veszélyeztetett: szabadrúgása az egyik váci sorfalba álló kaposvári játékoson megpattant és a lécen csattant, majd Beliczky Gergő ismétlését Halasi Péter bravúrral, lábbal hárította. A hajrában már az történt a pályán, amit a Rákóczi akart, azonban hiába nyomtak a zöld-fehérek, nem tudták bevenni a váci kaput. Bár az esélyük megvolt erre, hiszen Zsiga Ervin beadása után Andorka Péter lövését bravúrral tolta ki a bal felsőből Halasi Péter. A váci hálóőr ezen a meccsen nagy bravúrokat mutatott be.

A kaposváriak első ízben játszottak gól nélküli döntetlent a bajnokságban, s továbbra is őrzik negyedik helyüket a tabellán.

A váciak ezen a héten pénteken Siófokra látogatnak, ahol felkészülési mérkőzést játszanak a helyiekkel. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments