Foci: úgy jártak a váciak, mint a görög sztárcsapat

Nem sikerült megismételnie a tavalyi bravúrt a Vác FC futballcsapatának a Mol Vidi FC ellen a Magyar Kupa legjobb 32 közé jutásáért megrendezett mérkőzésen az újpesti Szusza Ferenc stadionban. A fehérváriak a váciakat is kétgólos különbséggel győzték le 6 nappal azután, hogy emlékezetes, 2-0-ás sikert arattak a PAOK Szaloniki ellen az Európa Ligában.

Tavaly november 28-án emlékezetes találkozón a váciak nyertek 3-1-re a jóval esélyesebb Vidi ellen, és jutottak a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé, de idén az NB I bajnoka jóval komolyabban vette a mérkőzést, és egy kapushibának is köszönhetően már a 8. percben gólt szereztek Hangya Szilveszter révén.

Erre szinte azonnal válaszolt a Vác FC, Zsolnai Richárd szép lövéssel egyenlített. A 30. percben újra vezetést szerzett a Vidi, és innentől érezhetően jobban is játszott a vendégcsapat. A második félidőben aztán növelte az előnyét  a Mol Vidi FC, így a Vác 3-1-es vereséget szenvedett az egymeccses újpesti albérletében.

Ehhez kapcsolódik a hír, hogy a váci futballcsapat többéves szünet és egyeztetések sorozata után végre újra a ligeti stadionban játszhatja a hazai találkozóit. Tehát november 4-én, vasárnap 13:30-kor, újra Vácon fogadja a harmadik helyen álló Békéscsaba együttesét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments