Vasárnapi program: menjünk szurkolni a stadionba!

Szurkolói ünnepre készül vasárnap a váci focicsapat. A Vác FC hosszú évek óta most játszhat újra a saját pályáján, egy mindeddig érthetetlen MLSZ-döntés miatt gyakorlatilag száműzték a gárdát az otthonából. A mérkőzés mindenki számára ingyenesen lesz megtekinthető. A Naszály úti aluljárónál nagy transzparens igyekszik mozgósítani a váciakat a meccsre.

Vasárnap 12:30-kor lesz kapunyitás, ezt követően a hazai szurkolók a Stadion utcai főbejáraton, a vendég szimpatizánsok a Ligetből a Hétkápolna felől található külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe. A belépés előtt fokozott ruházati és csomagátvizsgáláson esnek át a találkozóra kilátogatók – hívják fel a figyelmet.

A meccsre a klub vezetésének reményei szerint a jó időt is kihasználva sokan látogatnak ki. Az összecsapásnak ugyanis az eredményen kívül van más tétje is, hiszen az NB II-es bajnokság tizenötödik fordulójában vasárnap 13.30 órakor a tabella harmadik helyén álló, 27 pontos Békéscsaba 1912 Előre együttese a korábbi békéscsabai vezetőedző, Zoran Spisljak által irányított Vác ellen lép pályára a Duna-parti városban. Vajon a tréner mennyire ismeri volt csapata gyenge pontjait?

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A bajnokira az általános MLSZ előírások vonatkoznak, a sportcentrumba belépők nem állhatnak tudatmódosító szerek hatása alatt. A rendezvényre többek között nem hozhatnak be magukkal üveg illetve műanyag palackot, nagyméretű esernyőt, hajlakkot, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi és vagyonbiztonságát veszélyezteti. (fotó: Facebook)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments