Fördős Attila lett a Zöld Híd Társulás új elnöke

Nyolcvannégy település vezetője vett részt az Észak-Kelet Pest és Nyugat-Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás taggyűlésén, december 1-jén.  82-en szavaztak, közülük 64-en Fördős Attilát választották. Egy érvénytelen szavazat mellett a többit a kosdi polgármester, Kurdi Ferenc kapta.  

A 116 települést (113 önkormányzatot) ellátó társulás új elnöke, Fördős Attila, városunk polgármestere elmondta: elsődleges célja a lehető legrövidebb időn belüli minőségi szolgáltatás visszaállítása – áll a városháza közleményében.

„Ennek feltételrendszere a finanszírozás, a költségszerkezet átvilágítása, a költséghányadok megtakarítási lehetőségének feltárása és új vezető választása a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. élére”mondta Fördős Attila.

A társulás egyúttal határozatot fogadott el arról, hogy a volt ügyvezető elnök, Gémesi György – aki egyébként Gödöllő polgármesztere – és a megválasztott új elnök, Fördős Attila az átadás-átvétel ügymenetét december 31-éig elvégzi. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments