Idén is élelmiszer- és mikuláscsomagot osztottak

Mintegy kétszáz rászoruló család kapott élelmiszer- és mikuláscsomagot az egyik hazai áruházlánc és a városi önkormányzat jóvoltából. A cég kommunikációs vezetője azt mondta: magyar vállalatként kötelességük segíteni a nélkülözőknek. 

„Mintegy 200 rászoruló család fog ma kapni egy kisebb csomagot, illetőleg személyesen jöttünk el talán a legjobban rászoruló családokhoz, akik gyermeknevelésükben nehéz körülmények között vannak, van olyan helyszín, ahol sérült gyerekekről, van, ahol nagycsaládról beszélhetünk” – mondta Fördős Attila polgármester a helyszínen nyilatkozva.

A városvezető megjegyezte még, hogy a polgármesteri hivatalban és az önkormányzati intézményeiben is adománygyűjtés indult, aminek köszönhetően az elkövetkező hetekben további ajándékcsomagokat tudnak majd átadni a rászorulóknak.

A CBA és az önkormányzat már sokadik alkalommal segít együtt a rászoruló családokon az adventi időszakban.

„Abban bízom, hogy ez egy jó példa lehet arra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogyha tehetik, akkor ők is álljanak mellénk azzal, hogy a mikrokörnyezetünkben előforduló gyámolításra szoruló embertársaikon segítsenek. Bízom benne, hogy ez az akció eléri a célját” – mondta Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója a Hír Tv-nek.

Az elmúlt másfél hónapban az áruházlánc több segélyszervezettel összefogva segített a rászorulókon. Fodor Attila azt is hozzátette, hogy magyar cégként kötelességüknek tartják azt, hogy a hátrányos helyzetűek életét megkönnyítsék. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments