Idén is élelmiszer- és mikuláscsomagot osztottak

Mintegy kétszáz rászoruló család kapott élelmiszer- és mikuláscsomagot az egyik hazai áruházlánc és a városi önkormányzat jóvoltából. A cég kommunikációs vezetője azt mondta: magyar vállalatként kötelességük segíteni a nélkülözőknek. 

„Mintegy 200 rászoruló család fog ma kapni egy kisebb csomagot, illetőleg személyesen jöttünk el talán a legjobban rászoruló családokhoz, akik gyermeknevelésükben nehéz körülmények között vannak, van olyan helyszín, ahol sérült gyerekekről, van, ahol nagycsaládról beszélhetünk” – mondta Fördős Attila polgármester a helyszínen nyilatkozva.

A városvezető megjegyezte még, hogy a polgármesteri hivatalban és az önkormányzati intézményeiben is adománygyűjtés indult, aminek köszönhetően az elkövetkező hetekben további ajándékcsomagokat tudnak majd átadni a rászorulóknak.

A CBA és az önkormányzat már sokadik alkalommal segít együtt a rászoruló családokon az adventi időszakban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona megbeszélése Rétvári Bencével

„Abban bízom, hogy ez egy jó példa lehet arra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogyha tehetik, akkor ők is álljanak mellénk azzal, hogy a mikrokörnyezetünkben előforduló gyámolításra szoruló embertársaikon segítsenek. Bízom benne, hogy ez az akció eléri a célját” – mondta Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója a Hír Tv-nek.

Az elmúlt másfél hónapban az áruházlánc több segélyszervezettel összefogva segített a rászorulókon. Fodor Attila azt is hozzátette, hogy magyar cégként kötelességüknek tartják azt, hogy a hátrányos helyzetűek életét megkönnyítsék. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments