Parányi Adomány: segítettek a hivatal munkatársai

Játékokkal, ruhákkal, műszaki cikkekkel, könyvekkel és tartós élelmiszerekkel megpakolt csomagokat készítettek össze az önkormányzat dolgozói. Az első Parányi Adomány felhívására szinte mindenki készült. A gyűjtés kezdeményezője Deákné dr. Szarka Anita elmondta: az ajándékokból azokhoz a családokhoz jutott, akiket az adományozók az intézményfelügyeleti és humán osztállyal és a Váci Család– és Gyermekjóléti Központ segítségével kiválasztottak.

“A kollégáimmal azt szerettük volna elérni, hogy lehetőleg minden váci családnak öröm legyen a karácsony és a rászoruló családok gyermekeinek okozzunk meglepetést. A gyűjtés szinte mindenkit megmozgatott, a példátlan összefogásnak köszönhetően olyan családokhoz is eljutottak ajándékaink, ahol évek óta a hétköznapokon is komoly gondokkal küzdenek. A Parányi Adománnyal szeretnénk hagyományt teremteni, mert ez nem csak az ajándékokról szól, hanem jó példája az önzetlenségnek és annak, hogy egy kis odafigyeléssel sokat lehet tenni másokért, a rászorulókért” – mondta Deákné dr. Szarka Anita jegyző.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

Volt, aki személyes  meglepetéscsomagot állított össze vagy televíziókészüléket szánt az egyik családnak és akadt olyan kolléga is, aki a felsoroltakon kívül például egy 15 fős éttermi bónt ajánlott fel, hogy a meghitt ünnep a pihenésről, az örömről és a meglepetésről szóljon, a mindennapi küzdelmek helyett.

Összesen 50 családnak jutott az adományokból. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments