Több városban is elindult a váci TRIGO új akciója

Sikeresen zajlott le a váci TRIGO Quality Support Kft. dolgozóinak adománygyűjtő akciója. A cég idén 20 éve van jelen Magyarországon, ennek örömére úgy döntöttek, hogy egy éves kampányt indítanak, 20 év 20 óra a közösségért címen. Az akció örömére az országban lévő régióik telephelyein is aktivizálták magukat lelkes kollégáik. Hatvanban és Miskolcon, Székesfehérváron óvodai kerítésfestéssel, Győrben óvodai bútorok felújításával, Kecskeméten pedig állatmenhely támogatásával tettek valami jót a közösségért.

Váci központjukban karácsony alkalmából december első két hetében indítottak az irodákban adománygyűjtést. A befolyt összegből a Pacsirta utcai gyermekotthon tíz lakójának vettek ajándékokat, amiket igyekeztek a gyerekek kívánságlistájához igazítani. Ebben Pauliscsák Katalin otthonvezető volt segítségükre.

Az otthon lakóinak gyűjtött pénz mellett kollégáik játékokat, ruhákat is hoztak, amiket a váci gyermekjóléti központba juttattak el, ahol egész évben várják a hasonló adományokat, melyeket rászoruló családok gyermekei kapnak meg. Fontosnak tartják az odafigyelést, és a jövő évben is szeretnének nemcsak karácsonykor segíteni, közösen javítani az életminőséget a helyi otthonokban, szervezeteknél – tájékoztatta lapunkat. (képünkön: a cég győri csapata)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments