Foci: még nem találták meg Zoran Spisljak utódát

Megkezdte a tavaszi szezonra a felkészülést a Vác FC másodosztályú focicsapata. A gárda egyelőre Gulyás Gábor edző vezetésével gyakorol. A szombaton Telkiben lejátszott előkészületi mérkőzésen csapatunk 2-1-re legyőzte a Dorog gárdáját. A tervek szerint szerdán Szlovákiában a SKF iClinic Sered ellen lépünk ismét pályára.

Az első bajnoki meccset a 22. fordulóban február 3-án a Soroksár SC ellen játsszuk idegenben. Egy hét múlva a Gyirmótot fogadjuk idehaza.

Zoran Spisljak vezetőedző távozása láthatóan nehéz helyzet elé állította a klubvezetést. A hírek szerint jóval magasabb fizetésért a másodosztályú Nyíregyházához távozó tréner pótlására még javában tartanak a tárgyalások.

Ugyancsak fontos hír, hogy az itt nevelkedett Nagy Gábor távozik Vácról. „Gábor nyáron igazolt vissza, azonban fiatal hátvédünk az őszi szezonban mindössze egy Magyar Kupa mérkőzésen kapott lehetőséget, így a több játéklehetőség reményében az NB III-ban szereplő SBTC csapatában folytatja pályafutását” – jelentették be hivatalosan. (fotó: Vác FC)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments