Szavazz te is a Tescoban a váci gombfoci pályázatára

Január 21-én indult, és négy hétig tart a Tesco Ön választ, mi segítünk programjának szavazási szakasza. Most Tescóban vásárlók kezében a döntés, hogy ki nyeri a 400, 200 és 100 ezer forint összegű támogatást. A váci áruházban ipolytölgyesi és kosdi civil szervezetek mellett a váci gombfocisokra, azaz a Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó Klubra is voksolhatnak a vásárlók.

Az egyesület az elmúlt években bebizonyította, hogy a hagyományos értékek mentén fel tudja venni a versenyt a XXI. század vívmányaival, és életben tudta tartani a gombfocit városunkban. A mostani kampányban arra gyűjt a váci klub, hogy minél több gyermek és rászoruló részére tudja biztosítani az országos és nemzetközi versenyeken való részvételt is. Ahhoz, hogy ezt elérjék, most önök is segíthetnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány hírei - A főtéri karácsonyi vásáron is várják az állatbarátokat

Ehhez nem kell mást tenni, mint 2019. január 21. és február 17. között a vásárláskor kapott zsetont bedobni az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtőkbe. A szavazatok számának függvényében dől el, hogy a Tesco mely kezdeményezést támogatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments