Szavazz te is a Tescoban a váci gombfoci pályázatára

Január 21-én indult, és négy hétig tart a Tesco Ön választ, mi segítünk programjának szavazási szakasza. Most Tescóban vásárlók kezében a döntés, hogy ki nyeri a 400, 200 és 100 ezer forint összegű támogatást. A váci áruházban ipolytölgyesi és kosdi civil szervezetek mellett a váci gombfocisokra, azaz a Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó Klubra is voksolhatnak a vásárlók.

Az egyesület az elmúlt években bebizonyította, hogy a hagyományos értékek mentén fel tudja venni a versenyt a XXI. század vívmányaival, és életben tudta tartani a gombfocit városunkban. A mostani kampányban arra gyűjt a váci klub, hogy minél több gyermek és rászoruló részére tudja biztosítani az országos és nemzetközi versenyeken való részvételt is. Ahhoz, hogy ezt elérjék, most önök is segíthetnek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Ehhez nem kell mást tenni, mint 2019. január 21. és február 17. között a vásárláskor kapott zsetont bedobni az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtőkbe. A szavazatok számának függvényében dől el, hogy a Tesco mely kezdeményezést támogatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments