Márciusban kezdődik a Dunakanyar Hangja Énekverseny

Idén március 2-án kezdetét veszi a 10. Dunakanyar Hangja Énekverseny. Az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb térségi tehetségkutatójának – Dunakeszi Város Önkormányzatának támogatásával – ezúttal is a dunakeszi József Attila Művelődési Központ ad otthont. A jubileumi rendezvénysorozat részleteiről a szervezők nemrégiben sajtótájékoztató keretében számoltak be, ahol bemutatkozott az idei zsűri is. 

A dunakeszi Part Cafe Étteremben megtartott összejövetelen Wernke Ádám, a Dunakanyar Hangja Énekverseny megálmodója elmondta, nem gondolta volna, hogy 10 évvel ezelőtt az egyszerű karaoke versenynek induló rendezvényből mára egy országosan ismert és elismert nagyszabású rendezvény lesz. Hozzátette: örömmel emlékszik vissza minden egyes évre, hiszen számtalan boldog pillanat fűződik ezekhez a versenyekhez és hatalmas megtiszteltetés minden évben, hogy egyre többen jelentkeznek szerte az ország minden pontjáról azért, mert – mint mondják – nincs még egy ilyen énekverseny, mint a Dunakanyar Hangja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Táborozó fiatalokhoz látogatott a leendő váci főpásztor

A szervező hozzátette: hálás köszönettel tartozik mindenkinek, akik hisznek ennek az énekversenynek a jószolgálatában, a tehetségek felkarolásában és évről évre segítik a megvalósulását.

A 10. Dunakanyar Hangja énekverseny válogatója idén március 2-án szombaton délután 13 órától kezdődik a dunakeszi művelődési központ színháztermében. A válogatásra korhatár nélkül bárki jelentkezhet, aki szeretné megmutatni énektudását, tehetségét és bármilyen műfajban énekelhet, legyen az pop, rock, jazz, operett, musical vagy népdal, mindenkit nagy szeretettel várnak. Aki szeretne jelentkezni a nagy jubileumi versenyre, az bővebb információt a www.dunakanyarhangja.hu oldalon talál.

A sajtótájékoztatón bemutatkozott az idei zsűri is. Ebben az évben a versenyzőket Horányi Juli énekes, dalszövegíró (YOULI zenekar) , Ujvári Zoltán Szilveszter Zola énekes, dalszövegíró (NEW LEVEL EMPIRE zenekar), Farkas Pál zeneiskola igazgató, karmester, és Toldi Tamás énekes, dalszövegíró fogja pontozni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Két autó ütközött, az egyik az oldalára borult

A Dunakanyar Rendezvényiroda által szervezett verseny most is három körös lesz: március 2. válogatás, március 9. elődöntő, március 16. döntő. Loksa Levente szervező kiemelte, hogy minden évben nagyon örülnek, ha az énekesek saját dallal jelentkeznek, emellett idén is lesz gyermek kategória 7-14 éves korig.

Jelentkezni előzetesen a dunakanyar.iroda@gmail.com e-mail címen vagy a honlapon megadott elérhetőségek egyikén kell.

A szervezők és a zsűri tagjai sok szeretettel várnak mindenkit a nagy jubileumi 10. Dunakanyar Hangja Énekversenyre – hangzott el a programindító tájékoztatón. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!