Márciusban kezdődik a Dunakanyar Hangja Énekverseny

Idén március 2-án kezdetét veszi a 10. Dunakanyar Hangja Énekverseny. Az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb térségi tehetségkutatójának – Dunakeszi Város Önkormányzatának támogatásával – ezúttal is a dunakeszi József Attila Művelődési Központ ad otthont. A jubileumi rendezvénysorozat részleteiről a szervezők nemrégiben sajtótájékoztató keretében számoltak be, ahol bemutatkozott az idei zsűri is. 

A dunakeszi Part Cafe Étteremben megtartott összejövetelen Wernke Ádám, a Dunakanyar Hangja Énekverseny megálmodója elmondta, nem gondolta volna, hogy 10 évvel ezelőtt az egyszerű karaoke versenynek induló rendezvényből mára egy országosan ismert és elismert nagyszabású rendezvény lesz. Hozzátette: örömmel emlékszik vissza minden egyes évre, hiszen számtalan boldog pillanat fűződik ezekhez a versenyekhez és hatalmas megtiszteltetés minden évben, hogy egyre többen jelentkeznek szerte az ország minden pontjáról azért, mert – mint mondják – nincs még egy ilyen énekverseny, mint a Dunakanyar Hangja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A szervező hozzátette: hálás köszönettel tartozik mindenkinek, akik hisznek ennek az énekversenynek a jószolgálatában, a tehetségek felkarolásában és évről évre segítik a megvalósulását.

A 10. Dunakanyar Hangja énekverseny válogatója idén március 2-án szombaton délután 13 órától kezdődik a dunakeszi művelődési központ színháztermében. A válogatásra korhatár nélkül bárki jelentkezhet, aki szeretné megmutatni énektudását, tehetségét és bármilyen műfajban énekelhet, legyen az pop, rock, jazz, operett, musical vagy népdal, mindenkit nagy szeretettel várnak. Aki szeretne jelentkezni a nagy jubileumi versenyre, az bővebb információt a www.dunakanyarhangja.hu oldalon talál.

A sajtótájékoztatón bemutatkozott az idei zsűri is. Ebben az évben a versenyzőket Horányi Juli énekes, dalszövegíró (YOULI zenekar) , Ujvári Zoltán Szilveszter Zola énekes, dalszövegíró (NEW LEVEL EMPIRE zenekar), Farkas Pál zeneiskola igazgató, karmester, és Toldi Tamás énekes, dalszövegíró fogja pontozni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A Dunakanyar Rendezvényiroda által szervezett verseny most is három körös lesz: március 2. válogatás, március 9. elődöntő, március 16. döntő. Loksa Levente szervező kiemelte, hogy minden évben nagyon örülnek, ha az énekesek saját dallal jelentkeznek, emellett idén is lesz gyermek kategória 7-14 éves korig.

Jelentkezni előzetesen a dunakanyar.iroda@gmail.com e-mail címen vagy a honlapon megadott elérhetőségek egyikén kell.

A szervezők és a zsűri tagjai sok szeretettel várnak mindenkit a nagy jubileumi 10. Dunakanyar Hangja Énekversenyre – hangzott el a programindító tájékoztatón. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments