A pizzéria elől ellopott autóval száguldoztak

A rendőrök két férfit fogtak el, akik a gyanú szerint csütörtök este Vácott loptak el egy személygépkocsit a benne hagyott indítókulcs segítségével. A férfiakkal szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. A Váci Rendőrkapitányság ezek alapján eljárását indított a váci testvérpár ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves férfi és 20 éves testvére március 21-én kora este egy váci pizzéria előtt nyitott állapotban leállított kocsiba beültek, majd a gyújtáskapcsolóban lévő indítókulcs segítségével az idősebb férfi az autót beindította és azzal elhajtottak.

Ezt követően még aznap este Verőce belterületén a járőr észlelte és megpróbálta megállítani a lopott gépkocsit, azonban annak vezetője a rendőröket látva nagy sebességgel tovább hajtott, majd Letkés területén egy út menti árokba hajtva felborult. A gépkocsiban utazó két férfit a járőrök a helyszínen elfogták, és előállították a Váci Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorstesztek pozitív értéket jeleztek.

A két férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!