Családi tehetségnap koncertekkel, kísérletbemutatókkal

Családi tehetségnap lesz március 24-én, vasárnap a Váci Piarista Gimnáziumban. A programban fellép a Makám zenekar, bemutatkoznak fiatal helyi tehetségek és Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar is koncertet ad. 

A program szerint 10:45-kor lesz a megnyitó, majd 11 órától a műsorok.

11:00 BOGÁRBÁL – A Makám zenekar interaktív gyerek- és családi műsora.

Interaktív gyerek-családi műsor, tematikája az állatvilág és az ember kapcsolata. Játékos formában igyekszünk közel hozni a mai városi gyermekekhez a természetet, az erdőt, mezőt, tavat, folyót, s a benne élő állatokat. A dalok nem csak az apróbbakat szólítják meg, kicsit, nagyot egyaránt hív, kik játékos kedvüket megőrizték.

12:15 Miénk a színpad! – Váci fiatal tehetségek művészeti produkciói és előadásai.

13:15 Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar interaktív koncertje.

A rendezvény ideje alatt folyamatos programok lesznek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

„Fifikus Fizikus Furfangok” – interaktív tudományos játszó-tér és kísérletbemutató előadások Mészáros Péter természettudományos tehetséggondozó tanár vezetésével.

Játékos robotika kicsiknek és nagyoknak – matematikai érdekességek, 3D-s játékok tervezése és nyomtatása, ismerkedés a virtuális valósággal, és a CNC világával Juhos Sándor, a Technics Playground Robotikai Oktatóközpont és műszaki játszótér vezetőjének segítségével.

A dinók nyomában – Miért egyediek a Bakonyi dinoszauruszok? Hol érdemes dínók után kutatni? Vajon még ma is élnek dinoszauruszok? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk Dr. Ősi Attila őslénykutató, geológus előadásából.

Úton-útfélen Vági Zsuzsa, Kamilla-Karamella Bohóc mókázik a gyerekekkel

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljanak a www.facebook.com/ujnemezdek oldal családi tehetségnap című esemény oldaláról elérhető regisztrációs felületen.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments