Foci: a Vasas ellen Újpesten játszik a Vác FC

Gőzerővel készül a válogatott szünet utáni újabb bajnoki összecsapásra, a 6. helyezett Vasas elleni találkozóra a Vác FC NB II-es labdarúgócsapata. A 39 ponttal a bajnokság 12. helyén álló váci együttes legutóbbi bajnokiján, hazai pályán 2–1-re kikapott a sereghajtó Monortól, így most mindenképpen szükséges a javítás.

A mieink a válogatott szünetben sem pihentek, hiszen az elmúlt héten az élvonalbeli DVTK csapatával játszottak felkészülési mérkőzést Miskolcon, ahol egy jó iramú, remek találkozón Zsolnai Richárd góljával 1–0 arányban győztek. Varga Péter technikai vezető a Váci Naplónak elmondta, hogy szerencsére ezen a meccsen nem sérült meg senki.

Az eddigi sérültek közül Szabó Norman, Búrány Zoltán, Hegedűs Csaba felépült, sőt, Halasi Péter és a Monor elleni mérkőzést betegen vállaló Csillag Dárius is meggyógyult. Szépen halad a még sérüléssel bajlódó Görgényi Dávid és Varga Szabolcs rehabilitációja, azonban az ő játékuk a Vasas ellen kérdéses. Aki azonban biztos, hogy nem szerepelhet a vasárnapi bajnokin, az a Monor ellen ötödik sárga lapját összegyűjtő, így eltiltását töltő támadó, Sóron Tibor.

Ősszel – még Óbudán – a Vasas a korábbi váci támadó, Balajti Ádám góljával 1–0-ra győzött a Vác ellen. A vasárnapi bajnoki 17 órakor kezdődik az angyalföldiek albérletében, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, a meccset Kovács Gábor vezeti majd, míg segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!