Ipoly Feszt először: kultúra és gasztronómia

Első ízben rendezik meg az Ipoly menti településeket átölelő programsorozatot június 21. és 23. között hét, ebből öt magyar és két határon túli helyszínen. A háromnapos fesztivál célja, hogy a színes programok kavalkádja mellett az idelátogatók megismerhessék a térség természeti kincseit és kulturális sokszínűségét. Lehetőséget kínálnak arra, hogy az érdeklődők felfedezhessék e csodás hely rejtett kincseit és a remek kiránduló útvonalakat felhőtlen szórakozással kössék össze.

A helyi hagyományok bemutatása, közkedvelt családi programok mellett a magyar komoly- és könnyűzene legnépszerűbb képviselőit hívják meg: Bogányi Gergelytől egészen a Bagossy Brothers Company-ig. Természetesen a fesztivál elengedhetetlen részét képezik a különböző gasztronómiai bemutatók is. A programok hét helyszínen zajlanak majd: Szob, Márianosztra, Vámosmikola, Kemence, Ipolydamásd, Ipolyság és Ipolyszalka. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a rendezvény teljesen ingyenes lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Mentés a Remete-barlangnál

Ha valaki tehát egy csodaszép, érintetlen környezetben kívánja élvezni a jobbnál jobb zenéket, ételeket és italokat, akkor semmiképp se hagyja ki az első Ipoly Fesztet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!