Kézilabda: az „öregek” távoznak, jönnek a fiatalok

Jelentősen átalakul a váci női kézilabda-csapat játékoskerete a szezon végén. A gárda a bajnokság középmezőnyének elején áll a tabellán, sok sikeres mérkőzéssel a háta mögött. A szurkolók bizonyára szép emlékekkel engedik útjukra a távozókat, köztük Dijana Joveticet.

A GVM Europe-Vác játékoskeretében több változás is történik majd a szezon végén, azonban egyesületünk továbbra is az elmúlt években bevált koncepciót folytatja tovább, tehát a jövőben is saját nevelésű és fiatal játékosokkal – egy-két rutinos kézilabdázóval kiegészítve – veszi fel a harcot riválisaival – olvasható a közlemény a klub honlapján.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Pénzt nyomnak a kézilabdába, váci fiatalokat is támogatnak

A következő szezonban még fiatalabb kerettel vágnak neki, hiszen csapatunkban folytatja a Nemzeti Kézilabda Akadémiától érkező 18 éves Kovács Noémi, aki jobbszélső pozícióban szerepel majd, valamint három éves gödi kölcsönjáték után visszatér nevelőegyesületébe a 21 éves beálló, Paróczy Sára is. Mindkét játékossal egyaránt két éves szerződést kötött a klub.

A szezon végén, lejáró szerződésük után távozik Vácról a jobbszélső a 35 éves Dijana Jovetic, a 33 esztendős beálló Pappné Szamoránsky Piroska, a 28 éves jobbátlövő Barján Bianka, valamint a kapus Suba Sára is. (képünkön: Kovács Noémi és Paróczy Sára – fotó: vacinkse.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!