Öt nap alatt, hat bűncselekményt követett el

A váci rendőrök egy 23 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint Vác, Váchartyán és Őrbottyán területén követett el vagyon elleni bűncselekményeket.

A Váci Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 23 éves erdőkertesi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított március 1. és március 5. között Vác, Váchartyán, valamint Őrbottyán területén követett el hat alkalommal lopást vagy annak kísérletét. Vácon egy nyitott állapotban parkoló gépkocsiból mobiltelefont vett magához a férfi, valamint egy tanműhelybe ment be annak ajtajait betörve, innen nem vitt el semmit. Váchartyánban egy nyitott melléképületben készített össze szerszámgépeket lopási szándékkal, valamint egy lakóépületbe is megpróbált betörni. Ugyancsak Váchartyánban egy nyitott gépkocsiból mobiltelefont lopott el. Végül Őrbottyánban további kettő, nyitott állapotban leállított gépkocsiból készpénzt, műszaki cikket és italokat vitt magával.

A rendőrök március 5-én este Őrbottyánban fogták el a férfit, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság március 8-án elrendelt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments