Százezer forintot gyűjtöttek karácsony óta a DULÁTÉ-nak

Mintegy százezer forint gyűlt össze karácsony óta a Széchenyi utcai Megcsí-Pipi gyorsétteremben kihelyezett ládában és a váráslások után félretett pénzből – mondta Gajzágó Péter Olivér, az üzlet vezetője, aki pénteken délelőtt adta át az összegyűlt összeget Okos Leventének, a DULÁTE Dunakanyari Látássérültek Egyesülete elnökének.

Az üzletvezető megjegyezte: fontosnak tartják a rászorulók támogatását, s a DULÁTE mellett más szervezeteknek is szeretnének támogatást nyújtani. A társadalmi felelősségvállalást mindenkinek komolyan kellene venni – tette hozzá Gajzágó Péter Olivér.

Okos Levente, az egyesület elnöke a pénz átvételekor elmondta: egy korábbi kapcsolat fejlődött tovább. Az összeget az irodájuk fenntartására, tagjaik közös programjaira költik. Köszönetet mondott a támogatásért és reményét fejezte ki, hogy nem csak egyszeri alkalomról van szó.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

A Megcsí-Pipi üzletvezetője erre hozzátette: a gyűjtőláda továbbra is megtalálható lesz náluk, így aki betér hozzájuk, bármikor pénzzel támogathatja a vakok és gyengénlátók szervezetét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments