Kézilabda: ismét az NB I-ben játszhat férfi csapatunk

Pár éve egy-két nagy névtől várták a csodát, aztán teljes fordulat: a sok fiatalt igazoltak, ám sajnos az sem jött be. Egy évvel ezelőtt búcsúzott az első osztálytól a Váci KSE férfi kézilabda-csapata. Ám egy péntekről szombatra halasztott meccsen most legyőzték a tatai együttest és ezzel egészen biztosan kijelenthetjük, hogy újra NB I-es a férfi gárda: Váci KSE – Tatai AC 29-24 (15-11).

Nem volt könnyű meccs, de a váciak tudták: ha nyernek, biztos feljutók, ha nem, akkor még küzdeniük kell. A srácok megkettőzött erővel hajtottak, mert nem akartak ráadás meccseket és ez meg is látszott a játékukon. Győzelmük egy percig sem forgott veszélyben, sőt volt olyan periódus, amikor hét góllal is vezettek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Az NB I/B-ben a váciak szinte végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. Skaliczki László vezetőedző csapata mindössze egy vereséget szenvedett és egyszer játszott döntetlent. A szombati siker után ismét Vác lehet az egyetlen olyan vidéki város, amely egyaránt képviselteti magát az NB I-es női és férfi bajnokságban. (fotó: Facebook)

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!