Nagyon vigyázz, holnap sűrűn dolgoznak a traffipaxok

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 3-án szerdán reggel 6 órától másnap reggel 6 óráig huszonnégy órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség. Az akcióban az előzetesen nyilvánosságra hozott terv szerint több váci helyszín is szerepel.

A traffipaxok felállításának lehetséges helyszíneire számos állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat.

Az érdeklődők az ellenőrzések pontos helyszíneit és időpontjait Pest megyében ide kattintva találhatják meg.

Az előre kijelölt váci helyszínek: Deákvári fasor – szerda 12-14 óra, Szent László út – csütörtök 0-2 óra, Csányi körút – csütörtök 3-6 óra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Őrbottyánban egy időben, szerdán 9 és 11 óra között két helyen, a Rákóczi utcában és a Fő úton is mérnek. De találkozhatunk traffipaxszal Dunakeszin, Gödön, Rádon, Kismaroson, Verőcén és a 12-es főúton is. Budapesten az M3-as bevezető szakaszán holnap 15 és 17:45 között mérnek a Széchenyi utcánál, míg a kivezető szakaszon reggel 6:45 és 10 óra között lesz kint a mérőstáb.

A rendőrség köszöni az állampolgárok együttműködését és segítségét – olvasható friss közleményükben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!