Rövidfilmes pályázatot hirdet a büntetés-végrehajtás

„Az igazság védelmében” címmel indít rövidfilm pályázatot a büntetés-végrehajtás. Olyan alkotásokat vár a szervezet, amelyen a pályázók megörökíthetik, hogy mit jelent számukra a büntetés-végrehajtási hivatás. A kreatív pályázatra a 14 éves kortól 30 éves korig terjedő korosztályba tartozó egyéni és csoportos alkotók jelentkezhetnek.

A pénz- és tárgyjutalmak mellett az első három helyezett még egy szervezett formában megvalósuló különleges börtönlátogatás élményével is gazdagodhat.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. szeptember 1.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága olyan, maximum kétperces kisfilmeket vár rövidfilmes pályázatára, amelyek a büntetés-végrehajtási hivatásról szólnak, a szervezet „Az igazság védelmében” jelmondatával összefüggő becsületességgel, igazságossággal és erkölcsösséggel foglalkoznak, vagy a büntetés-végrehajtási hivatás családi hagyományait, a bévés dinasztiák történetét dolgozzák fel.

A büntetés-végrehajtás honlapján is közzétett pályázati felhívás szerint a kezdeményezésre a 14 éves kortól 30 éves korig terjedő korosztályba tartozó egyéni és csoportos alkotók jelentkezését várják. A pályázatra a fenti témakörökkel kapcsolatos játékfilm, dokumentumfilm, vagy akár vlog is benyújtható, sőt, még mobiltelefonnal készített kisfilmmel is lehet pályázni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A Youtube videómegosztóra feltöltött alkotások elektronikus elérhetőségét szeptember 1-ig lehet megküldeni a bvoprovidfilm@gmail.com e-mail címre.

A pályázati dokumentációk az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:
részletes tájékoztató
adatkezelési tájékoztató
szülői nyilatkozat ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!