Aranyérmes a váci csapat, feljutott az első osztályba

Szombaton a Balatonfüred U21-es csapata ellen játszotta utolsó hazai bajnoki találkozóját a Váci KSE férfi kézilabda-csapata az NB I/B-ben. A gárda remek játékkal, közönségszórakoztatóan, simán nyert 28-22-re, amely után sor került az érmek átadására és a szurkolók is megköszönték a bajnoki sikert. A következő szezont már ismét az első osztályban kezdi a váci csapat.

A héten már az egész klubot jobban foglalkoztatta az ünneplés és az éremátadás szervezése, de természetesen a játékosok profiként álltak a mérkőzéshez és csak a győzelmet tartották elfogadhatónak – írják honlapjukon. Ennek szellemében esett egymásnak a két csapat és bár a nagy iram miatt sok volt a hiba, az idő előre haladtával fokozatosan kezdtük növelni előnyünket, melyet Ulicsinyi kapus teljes pályás gólja tett teljessé a szünetre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A folytatás első perceit még megnyomta csapatunk, majd a tekintélyes előny birtokában már mindenki a lefújást és az éremosztó gálát várta. A győzelmet követően ez is megtörtént. A szakmai stáb és a játékosok Rétvári Bence országgyűlési képviselőtől és Rupp Istvántól, a Magyar Kézilabda Szövetség versenyigazgatójától vették át az aranyérmeiket.

A csapat a szünetben nyilván jelentős változásokon megy majd át, hiszen lesznek távozók és érkezők is. Kérdés, milyen koncepció alapján vág neki a klubvezetés a csapatszervezésnek. A kieséshez vezető szezonban sok fiatal és tehetséges játékost igazoltak, akiknek tapasztalatlansága miatt több meccset is az utolsó percekben vesztettünk el. Nyilván a történtekből levonták a megfelelő következtetéseket. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!