Az Eötvös Cirkusz Vácon: ajándékjegyet ad a Váci Napló

Május 9-től három napig ismét Vácott szerepel az Eötvös Cirkusz, a világhírű társulat nálunk is bemutatja legújabb produkcióját. Igazi csemegét ígérnek a nagyérdeműnek: Magyarországon utazó cirkuszban először láthatja a közönség a Moszkva Cirkusz sztárjait felsorakoztató  szuper produkciót! Ráadásul a jó hír: a cirkusz jóvoltából a Váci Napló korlátozott számban, a jelentkezés beérkezésének sorrendjében ajándékjegyeket ad azoknak, akik kérnek.

A lélegzetelállító  artistaprodukciók, gyönyörű nemzeti kosztümök és koreográfiák garantáltan emlékezetes élményt nyújtanak minden korosztálynak – ígérik a rendezők. Természetesen jelen lesz a hagyományos cirkusz is a műsorukban – teszik hozzá. Nem maradhat ki az idomított állatok sokasága: tigrisek, tevék, zebrák, watussik, lámák, lovak, kutyák, macskák, stb.

„Így műsorunk, az Eötvös Cirkusz garantált színvonalával kerül bemutatásra! Ne hagyja ki, ezt valóban látni kell, ha nem hisz a fülének, higgyen a szemének! Felejthetetlen élményt nyújtunk önöknek! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez! Ne feledjék, cirkuszból sok van a világon, de Eötvös Cirkusz csak egy van!” – ajánlják a váci produkciót  az érdeklődők figyelmébe.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

Az előadások csütörtökön és pénteken 18, szombaton 15 és 18, vasárnap pedig 15 órakor kezdődnek. Csütörtök akciós napot tartanak, ekkor 2-öt fizet 4-et kap. Pénteken a 2. jegy fél áron, Hétvégén minden jegy árából 500 forint kedvezményt adnak. A cirkuszpénztár 10-től 18 óráig tart nyitva.

Akik szeretnének egy vagy több, két főre szóló ajándékjegyet kapni, azok osszák meg cikkünket! Emellett küldjenek egy mailt a Váci Naplónak a szerkesztoseg@vaci-naplo.hu címre EÖTVÖS CIRKUSZ szöveggel, hogy fel tudjuk velük venni a kapcsolatot. A levélbe azt is írják bele, hány 2 főre szóló jegyet kérnek. A belépőket a beérkezés sorrendjében osztjuk szét. ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!