Pénteki kerti parti a könyvtárban zsíroskenyérrel

A sikeres dolgokhoz elég egy jó ötlet, egy kis munka, meg némi pénz. Így gondolták ezt a városi könyvtár munkatársai is, akik évek óta keresik az új megoldásokat annak érdekében, hogy a könyvekre, az olvasásra építve fenntartsák az érdeklődést az emberekben. Közösségi tereket alakítottak ki, s e sorozat következő állomására holnapután, május 31-én pénteken kerül sor, amikor megnyitják a kertet az olvasni vágyók előtt.

A tervek szerint 17 és 20 óra között kerti partit szerveznek zsíroskenyérrel és teával, s ünnepélyesen megnyitják az érdeklődők előtt a könyvtár kertjét, ahol június 3-ától, hétfőtől a könyvtár nyitva tartási idejében a friss levegőre és egy érdekes könyvre vágyók bármikor olvashatnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Csütörtöktől a Vásártéren mutatja be különleges műsorát a Donert cirkusz

A meghívó szerint 17 órától Nevetni kell címmel a Madách gimnázium drámakörének előadásával nyitnak, majd 18 órakor felavatják a Bagolybükk Környezet- és Természetvédelmi Egyesület által adományozott hársfát. Ezt követően a Bartók-Pikéthy iskola növendékeinek zenés előadására kerül sor. A gyerekekre is gondoltak, lesz halacska horgászat, arcfestés, buborékfújás és krikett.

Most már csak az égieknek kellene üzenni, hogy eső helyett napsütést küldjenek a könyvtárs környékére. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!