Sajnos most aktuális a kérdés: mi lesz veled Vác FC?

Hetek óta nincsenek jó hírek az NB II-ben szereplő Vác FC házatájáról. Lapértesülések szerint a klub több havi járandósággal tartozik a játékosoknak és a szakvezetőknek, van köztük, aki sokáig türelmesen várt, majd fel is jelentette a céget. Napok óta terjed a szóbeszéd a városban, hogy azért a nagy csend, mert John Marshall, a csapat tulajdonosa el akarja adni a klubot.

Bár kerestük az angol tulajdonost, eddig nem kaptunk választ kérdéseinkre. Az edzéseknek már az elmúlt héten meg kellett volna kezdődnie a stadionban, de eddig erre nem került sor. A gárda az utóbbi időben sajnos meggyengült, a gólvágó Balajti Ádám a szezon közben a Vasashoz igazolt, távozott Görgényi Dávid (FC Ajka, szabadon igazolhatóként), Varjas László (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Wieland  Dominik (Mezőkövesd – kölcsönből vissza) és a szintén gólerős Zsolnai Richárd (DVTK, szabadon igazolhatóként). Új érkezőkről nincs hír.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Nemrég elment a csapattól a technikai vezető, Varga Péter is, ő Budafokon dolgozik tovább. Horváth Károly vezetőedző szintén az anyagiak miatt távozott a klubtól, s egyelőre nem tudni, ki lesz az utódja. (képünkön: John Marshall)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!