Változik a forgalmi rend a 2-es főúton Dunakeszinél

Az új Dunakeszi összekötő út a 2-es számú főút, valamint a kivitelezés alatt álló M2 gyorsforgalmi út új különszintű csomópontja, a Dunakeszi északi csomópont között teremt kapcsolatot. A beruházás a következő szakaszába érkezett, így a 2-es főút átépítési munkálatai miatt várhatóan mától június 19-től változik a forgalmi rend Dunakeszi és Göd között.

A terelés új ütemében 40 km/h-s sebességkorlátozás mellett a Vác irányába tartó forgalom egy sávon továbbra is a 2-es főúton haladhat, azonban a Budapest irányába tartó forgalom 30 km/h-s sebességkorlátozással a 2-es főút mellett kialakított új terelőútra kerül rávezetésre. Ez a forgalmi rend előreláthatóan augusztus elejéig áll fenn – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Két és fél kilométer hosszú, kétszer egysávos összekötő utat a Penta Általános Építőipari Kft. és a HE-DO Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. építi a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megrendelésére.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tematikus programokkal várják a látogatókat a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kertben

A nettó 3,258 milliárd forintos projekt során létrejövő út az M2 gyorsforgalmi út Dunakeszi északi csomópontját és a 2-es főutat köti össze. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!