A boldog Briós, akit hátizsákban vittek el biciklitúrázni

“Briós vagyok, régi nevemen Csicsedli. Másfél éve fogadtak örökbe, most újra jelentkezem. Szeretném mindenkivel tudatni, hogy boldog kiskutya vagyok, jól érzem magam szeretett családom körében. Van egy idősebb kutyapajtásom is, akivel remekül kijövünk” – olvasható egy kutyavallomásban, amelyet a gazdi fordított emberi nyelvre.

“Néha már szinte csöpögős, ahogy a gazdiék szeretnek engem. Nagyon, nagyon! Megengedik, hogy velük aludjak. Sokat sétálunk, játszunk, birkózunk és autózunk; az utóbbit különösen imádom! Az egyik gazdim a minap beletett egy nagy hátizsákba, a hátára vett és elvitt biciklitúrázni. Micsoda élmény volt!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Hét intézményvezető kapott öt éves vezetői megbízást a Váci Tankerületi Központ iskoláiban

Hetente egyszer kutyaóvodába járok barátkozni, és kéthavonta egy kedves hölgy szép frizurát csinál nekem. Küldök egy pár fotót, hogy lássátok, milyen hálás kiskutya vagyok, és mennyire jó dolgom van. Szorítok minden kutyusnak, aki még nem lelt gazdira, hogy mihamarább meleg otthonra találjon! Szeretettel, Briós” – “mondta” Briós.

A kutyust a Zöld Menedék Állatvédő Alapítványtól fogadták örökbe. Ha ön is szeretne megismerkedni kedves kutyusokkal, érdeklődjön emailen, vagy a 06-20/424-5367, 06-27/313-284-es telefonszámok valamelyikén. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!