A Polar rendszerrel figyelte a lányokat a vezetőedző

A Váci NKSE első osztályú női kézilabda-csapata jövő héten, július 8-án hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2019-2020-as szezonra – tájékoztat a klub honlapja. A lányok a szünetben sem pihentek, hiszen Szilágyi Zoltán vezetőedzőtől egyéni programot kapott mindenki, amit a Polar rendszer segítségével ellenőrzött a vezetőedző.

A játékoskeretben a korábban már bejelentett változásokhoz képest még két új játékos csatlakozott együttesünkhöz, a 18 éves kapus Hadfi Gréta, aki a Ferencváros csapatából kölcsönben szerepel majd Vácott, valamint a Vasasból érkező 19 esztendős Szeberényi Flóra is a Váci NKSE sportolója lesz a jövőben.

A 21 éves átlag életkorú keret igencsak megfogyatkozva készül majd a nyári felkészülés első felében, hiszen a különböző válogatott programok miatt, hiányzik majd a brazil Barbara Arenhart, aki a Pán-Amerikai játékokon vesz részt, és csak augusztus 2-án csatlakozik a kerethez. Az U19-es győri Európa-bajnokságra készül Kácsor Gréta és Kuczora Csenge, ők várhatóan július 22. után térnek vissza Vácra. Bukovszky Anna az U17-es válogatottba kapott meghívót, a felnőtt válogatott keretével készül majd Hámori Konszuéla és Lakatos Rita, ezért őket július 19-26. között kell nélkülöznie a váciaknak

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Csapatunk a nyári felkészülés alatt az alábbi időpontokban játszik felkészülési mérkőzéseket:

  • július 26. (péntek) 16:00 Váci NKSE – Szent István SE
  • augusztus 2. (péntek) 16:00 Váci NKSE – Szombathely
  • augusztus 9-10-11. Mihalovce (Szlovákia) felkészülési torna, résztvevők: Lubin, Baia Mare, Mihalovce, Váci NKSE – menetrend: augusztus 9. (péntek) 15:45 Váci NKSE – Lubin, augusztus 10. (szombat) 18:00 Mihalovce-Váci NKSE,  augusztus 11. (vasárnap) 9:00 Váci NKSE – Baia Mare
  • augusztus 14. (szerda) FTC- Váci NKSE
  • augusztus 20. (kedd) 16:00 Váci NKSE – FTC

Fontos hír az is, hogy a Váci NKSE beadta a nevezését az EHF Kupára, itt hamarosan kiderül, hogy melyik fordulóban kell majd bekapcsolódnia az európai kupaküzdelmekbe. (képünkön: Kuczora Csenge)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!