Barokk jelmezes evezést szerveznek a sárkányhajósok

Ha Vigalom, akkor jelmezes evezés – mert az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig „normálisak” legyünk! Ezzel a mondattal vezetik fel toborzójukat a váci sárkányhajósok, akik a Vigalom idejére egy különleges programot szerveznek: barokk jelmezes evezést. Ehhez ráadásul egy szellemes fotót is készített a csapat.

„Tarts velünk egy cseppet sem hagyományos sárkányhajó edzésre! Túrd fel a pallást, vagy a ruhás szekrényt, elő a rokolyákkal, blúzokkal, kötényekkel és kalapokkal! Bármilyen jelmezt ölthetsz, a lényeg, hogy tudj benne evezni! (A jelmez nem kötelező, de erősen ajánlott, néhány plusz ruhát mindig hozunk, ha neked esetleg nincsen!) Ötletet a kommentben csatolt képekből meríthetsz! Természetesen nem maradhat el a szokásos fényképezkedés sem, és a partra szállás után nem sietünk haza, belevetjük magunkat a Vigalom forgatagába” – írják.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Találkozó: július 20-án szombaton 16:45-kor a Halászkert étterem előtt. Várható visszaérkezés: 19 óra. Részvételi díj: 1.500 Ft/fő.

A programra előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni kizárólag a dunai.sarkany@freemail.hu e-mail címen lehet. További információ a 06-20/311-1495-ösd telefonszámon kapható. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!