Csereklye-Klapwijk Krisztina indul a polgármesterségért

Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina indul a Mi Hazánk Mozgalom színeiben Vácott a polgármesteri székért – jelentette be hivatalosan a párt döntését a főtéren tartott sajtótájékoztatón Fülöp Erik, az MHM parlamenti képviselője. Azért döntöttek így, mert szerintük megérett a helyzet egy hatalomváltásra Vácott, s ehhez megkaphatják a polgárok támogatását is.

Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina már a családban megtapasztalta a hazaszeretet fontosságát és a környezetvédelem jelentőségét, s a tanulmányai során szerzett tudás és a külföldön szerzett tapasztalatai is alkalmassá teszik, hogy Vácot irányítsa – mondta Fülöp Erik. A polgármester-jelölt több nyelven beszél és aktívan részt vesz a Mi Hazánk Mozgalom politikai életében, a környezetvédelmi szakmai csoport, a Zöld Hazánk irányításában elnökként. Nem volt vita a párt elnökségében, a jelöltet egyhangúlag támogatták.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Két meccsre fogadott egy váci tippmixes, nyert is több mint négymilliót

Céljait ismertetve dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina kiemelte, hogy városvezető-jelöltként is ki fog állni a tiszta kéz és a lelkiismeretes munka mellett. A legfontosabb céljuk, hogy leváltsák a jelenleg regnáló városvezetést. Bejelentette, hogy szándékuk minden választókörzetben jelöltet állítani. “Vác egy környezetpolitikus szakemberért kiált, mert a város rengeteg környezeti problémával küszködik” – mondta.

A polgármester-jelölt bejelentette, hogy szeptemberben egy környezetpolitikai konferenciát rendez a városban. Ezen olyan, nyugaton már használt és bevált technológiákat mutatnak majd be, amelyeket Vácott is fel lehetne használni.

“Amikor a doktori címemet megszereztem, fehér kesztyűben vettem át a tudományos fokozatomat. Ez a fehér kesztyű képletesen ma is a kezemen van, ennek fényében fogom végezni a munkámat és a tisztességre és a becsületre alapozom a jövőmet. Semmilyen korrupció és maffia nem lesz része a munkámnak” – mondta befejezésül a jelölt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Újabb illegális szemétkupacok kerültek Deákvárra és a Felső-Nyulasba

A sajtótájékoztatón elhangzott: a jelenlegi kormánypártoktól érkezett megkeresés hozzájuk az együttműködésre, de ezt visszautasították. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!