Foci: a szétesés szélére sodródott a váci csapat

Kifizette a Vác FC tulajdonosa az elmaradt juttatásokat, így a játékosok és a szakmai stáb tagjai is háromhavi bérükhöz jutottak hozzá – értesült a Nemzeti Sport. Az NB II-ben szereplő csapat jövője mégis bizonytalan, hiszen egy kivételével valamennyi labdarúgó szerződése lejárt június végén, s aki tehette, éppen a bizonytalan helyzet miatt eligazolt Vácról.

A Vácnak összesen egy élő szerződéssel rendelkező játékosa van, a harmadik számú kapus, Lőrincz Péter.

Az első számú kapus, Halasi Péter az MTK-nál próbálkozik, míg a másik kapus, Abu Attila Soroksárra szerződött.

A védők közül Szekszárdi Tamás Nyíregyházán szerepel próbajátékon, míg Hegedűs Csaba az NB III-as Taksonnyal már megállapodott. Görgényi Dávid Ajkán folytatja, míg Szabó Norman Mezőkövesden próbálkozik. A balhátvéd Földi Máté a THSE-Szabadkikötőhöz igazol, a jobb-bekk Búrány Zoltán pedig Kecskemétre kerülhet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

A középpályások közül Tóth Gergely már korábban aláírt a friss élvonalbeli Kaposvárhoz,Csillag Dárius pedig a Doroghoz. Kákonyi Dániel – Hegedűshöz hasonlóan – Taksonyba távozott, Pintér Bence a harmadik ligás Iváncsa játékosa lett, Durso Giuliano meg Tiszakécskén folytathatja. Varga Szabolcs, Gyürki Gergely és Mátyás Zsolt sorsa még nem dőlt el.

A támadók közül Zsolnai Richárd az NB I-es DVTK labdarúgója lett, Sóron Tibor az NB II egyik újoncához, a Szeged-Csanád GA-hoz tart. Murai Márknak egyelőre nincs új csapata.

A csapat edzője, Gulyás Gábor az NB I-es Mezőkövesddel tárgyal, ahol megegyezés esetén a szakmai stáb tagja lehet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!