Kézilabda: ma Dél-Korea az ellenfél, pénteken ankét

Aki szereti a kézilabdát, annak valódi csemege lehet a váci hölgyek mai edzőmérkőzése. A vendégek ugyanis igen messziről érkeztek: a dél-koreai csapat lép pályára városunkban. A meccs 16 órakor kezdődik. S már most lehet készülni a pénteki fontos eseményekre.

Pénteken 16 órától az első osztályban szereplő csapatunk újabb edzőmeccset játszik, ezúttal a szombathelyiek lesznek az ellenfelek. A lefújás után nem sokkal, a tervek szerint 17:45-től pedig a klubvezetés szurkolói ankétot szervez, ahol beszélnek a bajnoki célokról és bemutatják az új játékosokat is. A klub tájékoztatása szerint a kezdő sípszó előtti fél órában már megvásárolhatók az idei szezonra a bérletek.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a jegy- és bérletárak az idén nem emelkednek. A bajnoki, EHF Kupa és Magyar Kupa mérkőzésekre érvényes jegyárak a 2019-2020-as szezonban: felnőtt 1500 Ft, diák 1000 Ft (6-18 éves korig), 6 év alatt ingyenes.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Jegyeket kizárólag a mérkőzések napján lehet megvásárolni, elővételben nem árusítanak belépőjegyeket. Kizárólag készpénzes fizetési mód lehetséges, bankkártyát és utalványokat nem fogadnak el. A felnőtt mérkőzések előtt megrendezésre kerülő utánpótlás bajnoki mérkőzések kizárólag csak érvényes belépőjegy megvásárlása után tekinthetők meg.

A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól az A szektor helyreszóló bérletes ülőhelyei. A helyreszóló bérlet 20.000 Ft. Az előző szezonban vásárolt helyreszóló bérletek tulajdonosainak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig – hívják fel a figyelmet.

A felnőtt bérlet ára is változatlanul 15.000 Ft. A nyugdíjas bérlet 10.000 Ft-ba kerül, ehhez azonban nyugdíjas igazolás szükséges.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A bérletek a hazai NB I-es bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésekre érvényesek! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!