Rongálásbiztos fitneszpark épült Deákváron

Bár hivatalosan még át sem adták, a környéken lakók máris próbálgatják a deákvári Fürj utcai fitneszpark gépeit. A beruházás a terület képviselője, Balkovics Péter kezdeményezésére indult el és a tervek szerint napokon belül hivatalosan is átadják.

– A mai rohanó világban, amikor sok ember órákat ül egy íróasztal mellett, nagy szükség van arra, hogy segítsük az egészséges életmódot előnyben részesítőket. Ezért is tartom jó megoldásnak, hogy a közösségi tereken testmozgási lehetőségeket is biztosítsunk – mondta a beruházást bemutatva a helyszínen Balkovics Péter.

A beruházás mintegy húsz millió forintba került. Ebből a pénzből stabilan álló, nehezen megrongálható eszközöket telepítettek, amelyek ráadásul minden biztonsági előírásnak is megfelelnek. A berendezések használatának részleteit külön táblán is olvashatják az érdeklődők, akik bármikor szabadon kereshetik fel a fitneszparkot. A képviselő egyetlen kérést fogalmazott meg: mindezt úgy tegyék, hogy ne zavarják a környéken élők nyugalmát.

Balkovics Péter még elmondta: az emberekkel beszélgetve felmerült, hogy telepítsenek két padot is, közvetlenül a fitneszpark mellé. Ez meg is történt, a Váci Városfejlesztő Kft munkatársai egy árnyas részre állították fel az ülőalkalmatosságokat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!