Félárú vasúti kedvezmény a kajak-kenu világbajnokságra

Az NKM Kajak-Kenu Világbajnokságra 50 százalékos vasúti utazási kedvezményt biztosít utasainak a MÁV-START és a GYSEV, bármely belföldi állomásról Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra.

A kedvezményes retúrjegy másodosztályra szól, első osztályon utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonaton a felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban augusztus 20-án lehet elkezdeni, vissza pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, augusztus 26-án éjfélig lehet utazni ezzel.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a Világbajnokságra belépőjegyként szolgáló karszalagot bemutatják. Karszalag hiánya esetén a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet.

A szervezők Szeged vasútállomásról a VB helyszínére (Szeged, Maty-ér) és visszafelé is díjmentes eljutási lehetőséget biztosítanak a kijelölt vonatokhoz. A buszok menetrendje innét letölthető PDF formátumban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

A rendezvényről a NKM Kajak-Kenu vb  oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!