Foci: újpesti fiatalok edződhetnek Vácott az NB II-ben

Az Újpest FC szerződött a Vác Futball Clubbal, mely újabb kapukat nyit meg ifjú labdarúgóink előtt. Az Újpest FC mindig is komoly energiákat – mind a humánerőforrás, mind anyagi téren – tett bele a néhány éve működő utánpótlás akadémiai képzésébe – olvasható a lila-fehér klub friss közleményében.

Az ifjú titánoknak viszont igen kevés lehetőségük van U18-as korosztály felett magasabb osztályban pályára lépni, ezért keresték az alkalmat, hogy biztosítsák a lehetőséget a meccsrutin megszerzésére és az előrelépésre. „Így ezt az ötletet tett követte, és aláírtunk egy kooperációs szerződést a Vác Futball Clubbal, ahol mostantól az 1999. január 1. után született, kiemelkedő tehetségeinknek lehetősége lesz kipróbálni magukat a másodosztályban, fejlődni egy NB II-es csapatban. Innentől már csak egy lépés lehet az NB I.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Örömmel számolnak be arról is, hogy a Vác vasárnapi, Szolnok elleni összecsapásán (2-1-es váci vereség lett a vége) Hajnal Balázs végig a pályán volt. Szűcs Kristóf pedig ezt a szezont kölcsönben, szintén a váciaknál tölti. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!