Már hetedszer fog csípni a chili Nagymaroson

Idén, már hetedik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb chilifesztiválja a Nagymarosi Csípős Fesztivál augusztus 31-én, szombaton. Az ország chilitermelői mellé idén is több külföldi kiállító csatlakozik, hogy itt mutassa be csípős termékeit, újdonságait.

A Nagymarosi Termelői piac ismét csípősbe öltözik és idén is csatlakozik csípős pontként a város valamennyi étterme és vendéglátóhelye, ahol szintén találsz valami csípős meglepetést. Chilis fagyi, kürtőskalács, sör és megannyi finomság.

A vendéglátóhelyeken kívül például a német nemzetiségi tájház is csípős programokkal készül az idelátogatóknak. A főtéri piacon felszáll a BBQ füstje és kézműves sörökkel és finom fröccsökkel öblítheti torkát a programokban, csípős és kevésbé csípős finomságokban megfáradt közönség.

A csípős gasztronómián kívül a színpadon is megtalálja mindenki az ízlésének megfelelő programot, a gyermekeknek is készülünk szórakoztató és kézműves foglalkozásokkal. Igazi családi program, minden korosztály számára! Csípni fogjátok! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!