Megválasztották a helyi választási bizottság tagjait

Rendkívüli ülést tartott az elmúlt héten csütörtökön délután a váci képviselőtestület. A napirendi pontok tárgyalása során többek között egy deákvári földrészlet megosztásáról, a Szegfű utcai bölcsőde pályázati önrészéről is döntöttek, emellett úgy módosították a helyi építési szabályzatot, hogy kikerült belőle a belváros vonatkozásában a gépi parkolás tiltása.

Az ülésen visszavontak egy korábbi határozatot is. Az önkormányzat ugyanis az egyik tagintézmény vezetőjét bízta volna a szükséges feladatok ellátásával addig, amíg pályázati úton vezetőt neveznek ki a Deákvári Óvoda élére, a kijelölt személy azonban ezt nem vállalta – tudósít a városi televízió.

Zárt ülésen tárgyalták egy helyi lakos közigazgatási bírság miatti fellebbezését, amelyet a testület elutasított, végül a megjelent képviselők döntöttek a helyi választási bizottság tagjairól. A grémium tagja lett dr. Oroszi Sándor, dr. Kmetty Ildikó, Moys Csaba, továbbá a helyi választási bizottság póttagjaként Biczó Rezső és Kosztyán Rezső. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!