VÁLASZTÁS: A Mi Hazánk nem egyezkedik az ellenzékkel

Mi Hazánk váci szervezete elhatárolódik minden pártegyeztetési vitától – olvasható abban a közleményben, amelyet hétfőn délután juttatott el szerkesztőségünkhöz dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina, a váci szervezet elnöke. A párt arra reagált, hogy az elmúlt napokban több hírportálon is megjelent egy hír, hogy Vácon egymásnak estek az ellenzéki pártok.

“A Mi Hazánk Mozgalom váci szervezete elhatárolódik minden feltevéstől, miszerint részese lenne bármilyen egyeztető tárgyalásnak vagy közös koalíciós lista felállításában részt venne, mint ellenzéki párt. Az országos szervezetünk programját követve saját utunkat járjuk, a harmadik utat. Mi azok maradunk, akik voltunk, hiszen a létünk értelmét veszítenénk el, hogy ha csatlakoznánk bármelyik politikai tömbhöz. A tradicionális értékrendet, gyermekközpontú családmodellt védjük, amely a hagyományos magyar normalitás részét képezi” – írja a helyi pártelnök.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Fürdő utcai beszakadások, most elkezdték a feltárást

Hozzáteszi: “A nemzeti, hazafias érzelmű emberek támogatását élvezzük, mindemellett hiszünk abban, szervezetünk építésében, támogatásában találják meg a számításukat azok, akik csalódtak mind országos, mind váci szinten az egyéni érdekeket, pozíciókat előtérbe helyező vezetőkben”. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!