VÁLASZTÁS: Az Összefogás Vácért deákvári jelöltjei

Bemutatta négy deákvári képviselőjelöltjét Matkovich Ilona, aki több szervezet és párt támogatásával a polgármesteri székért szállt versenybe. A sajtótájékoztatón kiderült: hamarosan a választók megismerhetik a további jelöltaspiránsokat is.

„Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk és csiszolódtunk, hiszen sok szervezetnek a képviselője dolgozik majd önökért megválasztásuk esetén” – mondta Matkovich Ilona az Összefogás Vácért nevében. Hozzátette: a Momentum, a DK, a Vácért Lokálpatrióta Egyesület, a Jobbik, az LMP, a SZAVAD Egyesület, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom célja egy, mégpedig az, hogy a várost a fejlődés útjára állítsák. Ehhez azonban október 13-án a választók támogatására is szükség lesz.

Az Összefogás Vácért a deákvári 8. számú választókerületben Tótváradi-Nagy Bencét indítja, ő korábban a diákönkormányzatban dolgozott, jelenleg az önkormányzat egyik szakbizottságának munkáját segíti. A külterületeken gyorsan nő a lakosságszám, ezért a legfontosabbnak a deákvári infrastruktúra fejlesztését tartja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

A 7. számú körzetben indítják Zöldi Pétert, aki húsz éve él családjával Vácott, több éves külföldi munkavégzés után választotta lakhelyéül városunkat. Építészként úgy látja, hogy a település vizuális arculata folyamatosan romlik, ezért az egyik legfőbb célja ennek a folyamatnak a megállítása, megfordítása.

Molnár Nándor húsz éve él Deákváron, korábban már volt önkormányzati képviselő, ő a 9. számú körzetben lesz jelölt. Most arra számít, hogy a város életében egy békés korszak következik be, s ennek mindenki az előnyét látja majd.

Rozmaring Sándor gyerekként is a választókörzetben élt már, így nyomon követhette a változásokat. A 10. számú körzetben indított jelölt úgy látja, hogy a külterületen élő „hegyiembereknek” az eddiginél több segítségre van szüksége. Fontos lenne a a köztisztaság javítása is – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Az Összefogás Vácért további jelöltjeit napokon belül bemutatják – jelentették be. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!