VÁLASZTÁS: megvannak a Mi Hazánk Mozgalom jelöltjei

Szerdán délután az Országzászlónál mutatta be a párt tagjait és egyes jelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom váci szervezetének vezetője, a párt helyi polgármester-jelöltje dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina. Elmondta: minden kerületben állítanak jelöltet a választásra, az aláírások gyűjtése jelenleg is folyik.

– Nagy öröm számomra, hogy egy fiatalos, lendületes, akaratos csapat áll mögöttem. Ez a jelenlegi politikai életben nem mondható el, hogy ilyen közössége legyen. Egy olyan csapat csatlakozott hozzám, akik tényleg tenni szeretnének Vácért. A programunk legfontosabb eleme a környezetpolitika, ezen kívül a városgazdálkodás, városrendezés, településfejlesztés és a hulladékkezelés – mondta, majd bemutatta a párt oszlopos tagjait.

Gombik Viktor jelenleg a választás alatt dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina kampányfőnöke, Fényi Tibor a párt alelnöki pozícióját tölti be, míg az ifjúsági tagozat elnöke Székesi Marcell.

Az alelnök elmondta: ő ugyan nem lesz a párt képviselőjelöltje, de szívesen segíti a közösség munkáját.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Idén is Virágos Vác - Várják a jelentkezőket április 15-ig

– Három hónapja dolgozom Krisztinával és szakmailag szeretném támogatni munkáját – mondta.

Sulyán Gergely tősgyökeres váciként indul a 4-es számú választókerület képviselői pozíciójáért. Jelenleg egy iskolában dolgozik, és főiskolai tanulmányokat végez.

– Fontos számomra, hogy ha a fiatalok, a város lakói kilépnek a város utcáira, akkor pozitív dolgok fogadják őket. Nem a mának kellene élnünk, hanem a jövőnek – mondta.

Gombik Viktor a 1-es kerület jelöltje. Ő ismertette a párt öt pontos programját, melyet a lakosság bevonásával állítottak össze.

– Az öt alappillérünk fő mozgatórugója a családbarát politika, a munkahely teremtés, a környezetvédelem és városunk fejlesztése, valamint a közbiztonság rendbetétele és egy pezsgőbb városi élet megteremtése – mondta.

Székesi Marcell, a 9-es kerület indulója fontosnak tartja a helyi fiatalok körében is népszerűsíteni az állatok iránt érzett felelősségtudatot, illetve a természetvédelem fontosságát is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Új bölcsőde nyílt Vácon - Deákváron modern, korszerű gyermekintézmény várja a kicsiket

– A nyugatra zajló emigrációt nagy részben a fiatalok gyakorolják a társadalomra, éppen ezért mi azon dolgozunk, hogy meggyőzzük a magyar fiatalokat arról, hogy a gazdasági problémára nem az a megoldás, ha elmenekülünk előle – mondta.
A többi képviselőjelöltet az elkövetkező hetekben mutatja be a párt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!