Feljelentést tett dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina

Feljelentést tett a Váci Rendőrkapitányságon dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk Mozgalom polgármester-jelöltje. Elmondta: az elmúlt időszakban egyre több támadás érte őt és családját is a közösségi oldalon és médiafelületeken, melyek miatt megtette a jogi lépéseket is.

– Az eddigi kampányom során törekedtem arra, hogy kizárólag szakmai munkával foglalkozzak, illetve az ehhez kapcsolódó munkát végezzem. Sajnos mostanra eljutott a kampány olyan szintre, hogy nem csak ezzel kell már foglalkoznom. A mai napon rendőrségi feljelentést tettem azok ellen, akik ellenem, családom ellen, a politikai párttársaim ellen, illetve az országos Mi Hazánk Mozgalom ellen obszcén, keresetlen, gyalázó, valamint nem megengedett kifejezéseket használtak – mondta az egyébként képviselőjelöltként is induló helyi párt elnöke.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elhunyt Lajtai István, volt országgyűlési és önkormányzati képviselő

Úgy látja, hogy az elmúlt két hétben több média felületén, valamint a közösségi oldalon is olyan állítások jelentek meg róluk, amelyek már sértik őt és akadályozhatják további előmenetelét, szakmai karrierjét is. Nem tudja elfogadni az ilyesfajta megnyilvánulásokat, melyeket teljes mértékben el is utasít.

Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina elmondta még, hogy ő még nem fizetett közszereplő ezért rágalmazásért és becsületsértésért megtette a tettesek elleni, névvel és Facebook profil megjelölésével ellátott feljelentését, valamint az ügyvédjét is bevonta, aki a jogi lépéseket teszi meg.

Kiemelte: ő a tisztességes kampányban hisz, amiben leginkább a szakmaiságra fektetné a hangsúlyt. Bízik benne, hogy hamarosan megszűnnek az ellenük intézett támadások. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!